Caravan Centrum Boekel

Caravan Centrum Boekel heeft verstand van caravans. Wij zijn een full-service bedrijf, hetgeen betekent dat u bij ons terecht kunt voor inkoop, verkoop, onderhoud, schade, en stalling. Kom een dagje naar Boekel om de sfeer te ervaren!

Momenteel is er een binnenstalling voor 230 caravans. We hebben drie werkplaatsen, voor onder andere alle plaatwerkreparaties, bandenservice en al het bijkomende onderhoud aan een toercaravan. Er is een showroom waar een deel van de nieuwe Dethleffs caravans te zien is. En buiten op het showterrein staan de gebruikte caravans. Onze locatie is uniek, u waant zich in de natuur. Om u alvast in de vakantiesfeer te brengen.

Het is een bewuste keuze om alleen het dealerschap van Dethleffs te voeren. Het magazijn heeft dus vooral onderdelen van Dethleffs. Onderdelen van andere merken caravans leveren we ook, maar wel op bestelling. Dus ook voor reparatie van andere merken caravans bent u van harte welkom! Wij zijn aangesloten bij zowel de BOVAG als de Focwa. Sinds kort kunt u ook voor uw trailer of aanhangwagen bij ons terecht, zowel voor onderhoud als voor reparaties.

Voortenten & luifels

Vroeger maakte men in Boekel zelf voortenten. Het tentenatelier is daarvan overgebleven en wordt nu nog steeds gebruikt om de meest gangbare reparaties uit te voeren. Ook kunt u terecht voor tentonderdelen en tenttapijt in verschillende kleuren. Tegenwoordig verkopen wij een assortiment van tenten en luifels gemaakt door Dorema, Brand en Isabella.

Merken

Dethleffs

Route

logo ccb

Adres

Dennenmark 2
5427 LC Boekel

0492 - 321 741

Stuur een e-mail
Bezoek onze website

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 17:00
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag Gesloten