Bax Totaalrecreatie

Het grote voordeel van een grote winkel is dat je een grote collectie kunt herbergen. U hoeft maar naar één adres te rijden om er alle vooraanstaande merken te zien en te vergelijken.

En of het nu gaat om tenten, voortenten, kampeer artikelen, tuinmeubelen of outdoor kleding; Bax Totaalrecreatie heeft veel en heeft dat bovendien prettig geprijsd.

Tenten – Voortenten – Tuinmeubelen – Barbecues – Kampeer Artikelen

Zo staat de grootste collectie gezinstunneltenten van Nederland in Bergeijk. Naast de eigen merken BACO tenten en FALCO tenten, zijn dat alle andere, grote spelers op de markt: Cabanon, Bardani, Outwell, Eureka, Safrica, Nomad enz. Voor voortenten geldt hetzelfde verhaal. In de showroom staan naast de collectie van het prijswinnende ‘huismerk’ UNICO voortenten, de merken Isabella, Ventura, Dorema, Brand en StarCamp opgesteld. De klant kijkt, vergelijkt en beslist op één adres. Ondanks de grootsheid is er altijd de mogelijkheid om uitgebreid advies over de producten te krijgen, waarbij uitgegaan wordt van gezinssamenstelling, wensen en uiteraard budget.

Totaalrecreatie

Jezelf ‘Totaalrecreatie’ noemen schept verwachtingen. Die worden bij Bax ruimschoots waargemaakt. De kampeerwinkel is dus groot. Er staat bijvoorbeeld een 23 meter lange wand met alleen maar kampeerstoelen; 750 stuks in getal. Door volume-inkoop kan Bax Totaalrecreatie genoegen nemen met prijzen die net boven de inkoopprijs uitkomen en daar profiteert de klant van. Voor kampeer artikelen gaat u naar Bax, en dat geldt ook voor uitdoor kleding: vele merken, vele modellen.

Serre- en tuinmeubelen

Een ander stokpaard zijn de serre- en tuinmeubelen. Duizenden vierkante meters met onder andere vijftien verschillende loungesets en een indrukwekkend gamma aan hardstenen tafels, met kunststof omvlochten stoelen, parasols, ligbedden, kussens en hardhout meubilair.
Ook voor barbecues bent u bij ons aan het juiste adres. Ruime collectie op voorraad en te bezichtigen in onze showroom!

Kerstartikelen

Als de zomer voorbij is en recreëren buitendeurs niet meer zo voor de hand ligt, maakt Bax Totaalrecreatie een ommezwaai in het assortiment. Een groot deel van het vloeroppervlak wordt dan gebruikt om een van de grootste shows in kerstartikelen neer te zetten. Aan het eind van het jaar telkens gevolgd door de verkoop van vuurwerk. Ook dan geldt dat door de inkoop van grote hoeveelheden de prijs die de klant moet betalen tot de laagste behoort.

Merken

Unico Voortenten

Route

bax logo

Adres

Loo 22
5571 KR Bergeijk

0497 - 572 085

Stuur een e-mail
Bezoek onze website

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag Gesloten