Brabantse Caravan Dagen 2020     
 17 t/m 21 maart bij uw caravanbedrijf 
 

Maak kennis met Van Uden Caravans! 

Jan Tinbergenstraat 6
5491 DC Sint-Oedenrode


Telefoon: 0413 - 477 022

Info@vanudencaravans.nl

www.vanudencaravans.nl


Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten


Van Uden Caravans is al meer dan 30 jaar een uniek bedrijf met veel liefde voor mobiele recreatie. In ons geval proberen wij jouw vakantie zorgeloos te maken met de juiste caravan of camper. Of deze nieuw of gebruikt is, wij vinden de perfecte match tussen jouw wensen en ons aanbod. Bij ons bedrijf staat naast kwaliteit, service hoog in het vaandel maar bovenal zijn we er om jou te helpen!

Voor ons begint dit alles al in onze showroom, we luisteren graag naar je en geven advies om de juiste keuze te maken.  Ook op het gebied van accessoires weten we een hele hoop te vertellen, een mover, voortent of schotel, bij ons ben je op het juiste adres.

 

 


Wil je nog niets kopen? Dan kan je bij ons ook caravans huren, deze zijn maximaal 2 jaar oud en worden optimaal onderhouden zodat je het beste van het beste meekrijgt. Er is voor elke gezinssamenstelling wel een model beschikbaar. Voor meer informatie kan je kijken op onze huurpagina.


We zijn er trots op dealer te zijn van twee kwaliteitsmerken: Bürstner en Sprite. Dat betekent dat onze specialisatie bij deze merken ligt en dat er ook een mooi aantal nieuwe en top occasions in onze showroom terug te vinden zijn. Natuurlijk vind je ook een groot scala aan andere merken bij ons terug. 

Buiten de verkoop van caravans en campers heeft van Uden Caravans een moderne, goed uitgeruste werkplaats waar goed opgeleide monteurs met jarenlange ervaring caravans en campers van onderhoud voorzien volgens de BOVAG specificaties.


Ook voor schadeherstel is van Uden Caravans het juiste adres. Schade aan alle merken caravans en campers herstellen wij met originele onderdelen waarop je tot wel vier jaar FOCWA garantie krijgt.  Wij nemen ook het tijdrovende contact met verzekeringsmaatschappijen over, jij meldt de schade, wij zorgen voor taxatie, expertise en financiële afhandeling. Wij zijn door Bovag en Focwa gecertificeerd, waardoor verzekerd bent van een correcte en betrouwbare partner. Al met al: Je caravan of camper is bij ons in goede handen!


Van Uden Caravans, al meer dan 30 jaar gegarandeerd kampeerplezier!