Brabantse Caravan Dagen 2020     
 17 t/m 21 maart bij uw caravanbedrijf 
 

 

Brabantse Caravan Dagen 2020


Van 17 t/m 21 maart aanstaande is het zover!
De Brabantse Caravan Dagen worden gehouden bij zeven echt Brabantse dealerbedrijven.  Nog net voor het kampeerseizoen begint zodat u bij deze specialisten diverse mooie merken kan bekijken. Maak een rondje langs deze dealers en wordt onder het genot van een lekker kopje koffie en Brabantse versnapering geïnformeerd over Duitse, Engelse, Franse, Sloveense en Zweedse caravanmerken.  

Koopt u een caravan bij een van deze gezellige Brabanders dan betalen zij uw eerste vakantie!  
Dat is pas een kei-mooie start van het vakantieseizoen. 

We zien u graag in onze showrooms! 


LAATSTE UPDATE CORONAVIRUS 16-3-2020:

Vanwege alle recente ontwikkelingen en de restricties vanuit de overheid zijn we genoodzaakt om het evenement te verplaatsen. 
De dealerbedrijven zijn vooralsnog wel geopend. Natuurlijk bent u van harte welkom. Twijfelt u om een bezoek te brengen aan één van de dealer bedrijven, stuur dan een mail of bel voor de huidige stand van zaken. Alle kortingen en acties blijven gelden dus koopt u een caravan dan betalen wij uw eerste vakantie.


Het RIVM geeft aan dat bij milde klachten thuisgebleven moet worden. Voelt u zich prima en heeft u geen klachten?
Dan kunt u er zeker van zijn dat de dealers de veiligheidsmaatregelen in acht nemen.  We houden de situatie omtrent het coronavirus en de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwlettend in de gaten.  Wees gerust dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers onze absolute prioriteit heeft.

U bent van harte welkom bij de dealerbedrijven, zonder hand schudden maar wel met een oprechte glimlach!
Deelnemende bedrijven:
 


De merken: